info


Over To Wonder


Gewapend met een stevige kop espresso en mijn vloot aan Mac-computers, werk ik, Luc Princen, inmiddels al meer dan vijf jaar als multimediaal zelfstandige. Onder de naam To Wonder Multimedia, ben ik in 2006 begonnen het internet stukje bij beetje mooier en makkelijker te maken.

 

Vanuit mijn kantoor in Oss probeer ik iedere dag zo veelzijdig mogelijk te zijn op het gebied van multimedia. Ik typ pagina’s vol code, stort me volledig op nieuwe ontwerpen, probeer ‘dat ene formulier’ net even wat gebruiksvriendelijker te krijgen of ga ‘ouderwets’ met pen en papier aan de slag om een nieuwe illustratie te maken.

 

In de afgelopen vijf jaar heb ik mij gespecialiseerd in webapplicaties, games en custom WordPress websites en plugins. Dus neem vooral contact met me op voor het ontwerpen en ontwikkelen van ingewikkelde WordPress projecten, online games (voor bijvoorbeeld Facebook of Hyves) en het bouwen en ontwerpen van complete web-software.

 

Vanaf begin 2010 ben ik ook bezig met het creëren van een open-source webshopsysteem, getiteld Thinkshop. Dit omdat er naar mijn mening nog geen simpel en gebruiksvriendelijk open-source e-commerce systeem was.

Neem hier een kijkje »

Prijzen